Followers

Wednesday, 25 May 2011

Awak.. awak dah 20 Tahun daahh ???

Assalamualaikum.. Bloggie.. 

Heee... ;) awak ! sory lerr.. kita lambat buat post nie.. aduii yaii.. aritu sebelom besday awak ni, kita ade arr buat kan video untuk awak .. special kot.. tapi an.. bila kita dah masok kan dalam Youtube IbahPanda tu.. aleh2.. aik! xde suara pulak.. sabo jek.. ehehe.. xpe lah. nanti kita dah naik U. kita bagi awak ehh copy Video tu.. simpan lar buat kenangan..

Selamat Hari Lahir buat awak , Aini Amanina.. 25/5/2011. hari kelahiran nina.. ape ape pun naa.. Naa dah tua! hikhik.. kita je muda tau.. HAHAA ^^,  Nina.. ibah doakan nina dipanjangkan umur.. dimurahkan rezeki.. Nina kena ingat.. kesusahan ..kepayahan.. dan cabaran kita di dalam hidup ni semuanya dugaan dari Allah S.W.T. ibah yakin .. Dia pasti ada rancangan Dia tersendiri buat Nina.. Ibah harap persahabatan kita dipanjangkan sampai bila2.. ;) amin... semoga Allah lindungi semua keluarga Nina .. semoga berbahagia naaa..
Aku ingin menjadi insan terbaik yang dipilih oleh Allah untukmu .. Lots of Love Ibah <3

10 comments:

Aini Amanina said...

:) amin.. tq, ibah. ibah perasan tak ? byk sgt ibah post pasal nina dalam blog nie. hehe.

Noor Adibah Binti A.Latif said...

hehehe... :)) amin...

same same naa ^^ ..iye ke?
banyak ehh.. haha.. x pasan... nina pasan ke??

Aini Amanina said...

perasan. haha ! :)

adwafarahin said...

wish hepi beday kat die yep ^^

Ariel Pocong said...

Sem kali ni nmpkny da xdpt la nk lepak same2...

Noor Adibah Binti A.Latif said...

@ADWA
tuu haaa.. dia ade tu dekat atas komen awak. ucap je kat die tu.. hehehe...

Noor Adibah Binti A.Latif said...

@ARIL
heee.. xpe.. xdapat lepak.. bagi korang rindu kiteorang pulak kan..??
^^,

mmg laa susah kita nak lepak2 kali nie. sebab belah sana duk luar.. belah sini duk kolej.. hehehe

Ariel Pocong said...

xnk la..kteorg xnk indu korg..xcool kalaw indu ni..

Noor Adibah Binti A.Latif said...

@ARIL
haha. okay fine.
c(:

Ariel Pocong said...

hahah..majok la 2..