Followers

Sunday, 24 April 2011

NorWeGian Forest Cat ! alololo, comey nye die!

Assalamualaikum!  
<3 <3 <3

COMEY tak die ! 

Kita nak bagitau nie !.. kita akan dapat kucing baru ! bertambah lah kucing dekat rumah kita tu nanti...bertambah lah adek beradik kita nanti kan??  sekarang je dah ade 2 ekor kucing ... jap lagi ade 3 ekor.. huhu.. best nye! 

BLACKIE & SNOWIE kat umah tu, kalau korang nak tau, diorang dok dalam "KONDOMINIUM" hehe..(kandang aje pon...)  kandang diorang 2 tingkat.. kalau diorang penat, sakit pingang ke or sakit badan. diorang boleh tidur dekat tingkat atas ataupun GROUND floor... haha.. ade pulak Ground Floor kan?? mandai je ko ibah! ape ape lah.. asalkan diorang HEPI <3 .. hidup sebagai SUAMI DAN ISTERI ! hehehe.

X lame lagi, SNOWIE dan BLACKIE dapat lah GENG ! 
Norwegian Forest CAT.. cube korang search GOOGLE.. taip nama kucing tu.. 
JELAS kelihatan GAMBAR KUCING2 tu.. COMEY ! hehe.

. NORWEGIAN CAT. 
heee.. 1,2,3,4.. comey! nengok mata die. bulu die.. alahai! nak peluk je die., sekor..sekor..



Nanti nak letak NAMA ape eh?? kat kucing nie nanti??? hehe.. 

Lagi satu... boleh buat TIDO lah die nanti!! hehe..  kite SUKE ! kucing! <3 

Pencinte Kucing <3 

5 comments:

cik riffa :) said...

wegyyyyyy :)

Noor Adibah Binti A.Latif said...

@adik riffa

hehee.. yep.. riffa suke kucing tak?

cik riffa :) said...

fooooobiaa -,-
sebab waktu kecik kena cukau :)
minat arnab..
hari tu bela.tapi dah rip :(

i miss you :(

Noor Adibah Binti A.Latif said...

@riffa

minat arnab yek.. akak pun dulu2 ade bela arnab.. 2 ekor. stu jantan. satu lagi betine.. hehe.. satu wane hitam., satu lagi putih..
tp die nakal.. suka makan pokok orkid mama akak.. hehe. sampai majok orkid mama akak tu.. x nak berbunga daaa...

Cik Tetra said...

comelnye!!! eiiii,,geram,,cm nk tumbuk je,,hehe,, :D :D