Followers

Tuesday, 25 January 2011

My Uncle Ayahman. Love him. So much.

Hari nie. ibahpanda nak cite pasal pakcik kesayangan ibah.. huhu.. ^^, 
pakcik2 lain. jangan jeles tau. huhu. bukan ibah x sayang. sayang sgt kat sume pakcik2.. =))
cume hari ni ibah nak citer pasal Lokman Yusof. ibah panggil die Ayahman.. 
ibah rapat ngan adek2 sedara iaitu anak2 ayahman.. huhu.. Rindu diorang. ibah mmg rapat gila ngan diorang. selain adek sedara aku Syana. yg aku panggil Zana. diorang lah adek2 sedara aku. yg paling dekat lah.. 
nak tgk sape diorang tu?? meh aku kenal kan ye..
Diorang ni skang tinggal ngan Nenek ibah kat Pekan Nenas, Pontian. Hurm.. x sabar nak cuti nie.. nak jumpe diorang.. da rindu.. Dulu mmg ibah selalu lah jaga diorang ni. biasalah. bila x ada adek nie. agak excited bila nampak budak2 kecik.. hUhuhuhu.. Mmg aku nak adek. tapi Mama x dapat nak bgi aku adek lagi.. huhu. cian kan aku kan?? hehe. x pe. diorang ade. membuat kan hari2 aku bahagia.. ^^,
Tuh diorang sume.. =) gambar ni diambil masa Raya Haji 2010. kami sume pegi Puteri Harbour, Kota Iskandar JB. 

HAA.. lepas ni ibah tunjuk pulak siapa Ayahman..
Haa.. nie lah my pakcik. my ayahman. huhu. dia Lawyer. bukan lawyer buruk. tapi Lawyer yg Peguam tu yeh.. HAHAHA.. 

HAA.. nie sape pulak yeh?? ahha.. nie lah bakal Makcik Ibah.. InsyaAllah.. Ni aunty Fiza. 
kalo dekat FB die dikenali sebagai Chenta Hati.. wau! HOT tak nama die?? heheh..

Ibah harap ayahman dan auty fiza dijodohkan sampai ke jinjang pelamin.. hehe.. Aunty fiza pon ade anak. anak kesayangan nya.. Nama dia Danial. Putera kesayangan aunty Fiza.. korang nak tgok ?? die mmg comel..
huhu.
Haa.. Nie lah Danial.. bakal Anak Ayahman.. hehe.. Comel kan die?? 
ibah x sabar nak jumpe die. nak berbual ngan die... 
Aunty fiza cakap, die bijak. mulut die.. mengalahkan orang tua.. huhu.. 
Danial, heee.. suka tak dapat masuk blog kak ibah?? hehe.. 
kalo Danial baca blog nie..(itupun kalo danial dah pandai membaca) HAHA.. ape lah kak ibah nie kan..  mesti danial pelik kan?? 
Nape kak ibah nak citer pasal Mama danial ngan Danial dekat blog akak nie kan... huhu..
Sebab akak dan family dah mengalu2 kan family Danial dalam family KAMI.. ^^,
Harap2 kita jumpe kan.. InsyaAllah..
Haa.. nie la pasangan HOT. hehe. Ups! HOT ke?? 
agak2?? Ibah lagi HOT kot! hahaha.. 
Ayahman dengan aunty fiza.. harap2 diorang bahagia.. 
ibah doakan makcik dan pakcik ibah nie.. 

6 comments:

fara_farez89 said...

meh kita doa same2 untuk mereka yah dikkk...aminnn n tak lupe utk diri sendri...kahkahkah

Noor Adibah Binti A.Latif said...

ehehe.. kak fara: amin2.. utk akak jugak ye. leh ibah mam nasi minyak akak. jemput ye.. nanti.

Anonymous said...

terima kasih ibah... terharu. kami juga menerima ibah dan sekeluarga besar ke dlm family kami...keikhlasan ibah sekeluarga amat dihargai... terima kasih amat sgt doa dari ibah sekeluarga buat kami. insyaallah, kita akan bersatu dlm satu keluarga yg lebih besar lebih bahagia dan lebih ceria. :-)

Anonymous said...

alahaiiii encemnye Bak... hehhehehe

Anonymous said...

ini Auntie Fiza @ Chenta Hati. hahhaha! alamak sorry ibah... masih belum pandai lagi nak explore blog ibah ni...sorry! hehehe

Noor Adibah Binti A.Latif said...

hehehe.. aunty <3
xper.. maceh jugak sebab aunty ..
sayang aunty..
x pe. nnti ibah ajar aunty buat belog! haha.