Followers

Sunday, 9 January 2011

Introduce My cat. Blackie n Snowie

Haa... Nie aku kenal kan kucing aku.. Sebenarnya, ni kucing peliharaan arwah akak.. tapi, skang ni Mama n Abah yg jaga diorang.. Diorang ni dah macam anak emas mama dan abah.. ish.ish. kecian aku.. huhu.. x pe lah.. yang penting diorang nie. kucing aku jugak.. Blackie n Snowie... Diorang lah jadi teman diwaktu mama dan abah keseorangan.. kekadang. kite tengok gelagat diorang je pon, kita dah boleh gelak sendiri..

video 
nie diorang keluar sekejap. renggang kan badan2 mereka.. 

video 
yelah, diorang asek terperap je duk dlam sangkar.. penat kan.. 
video  
haa.. ni gelagat diorang bila dapat masuk dalam rumah.. amboi... suka betul. snowie.. ^^,
video 
Bila bercakap ngan blackie.. aku sensorang macam org gila.. hahah!! kecian kat aku .. ckp sendri..Blackie x ada perasaan.. menyampah tau!

4 comments:

Cik Tetra said...

comelnya kucing awk,,kucing parsi kan,,,geram nye tgk snowie and blackie,,,hehe,,,suke la tgk snowie,,cam nk cubit2 je,,,blackie plak,,muke masam je,,tp sweet,,hehe,,dulu sy ade kucing parsi tp da mati,,,tahun lps,,

Noor Adibah Binti A.Latif said...

cIK TETra : iyee.. nie sebenarnya kucing Arwah kakak kite...
kita sekeluarga jage diorang..
dulu kakak beli kecik lagi diorang.. skang diorang da pandai menggatai.. huhu.. ^^,

kucing awak mati?? die sakit or xcident??

Cik Tetra said...

owh,,wah kirakan da lame la bela snowie and blackie ni,,mesti da syg gile kan,,mintak2 pnjg umo diorang,,
da pndai menggatai??hahah,,biase la tu da besar,,heeeeeeeee..

kucing kite mati sb sakit,,sb termakan racun kot,, kucing kite paling lame hidup 12 tahun...

Noor Adibah Binti A.Latif said...

cIK tEtra : doa doakan yerk.. moga2 diorang panjang umor. sampai kita pun ade Keluarga Sendiri.. HEKHEK!
tu lah.. harap2 Blackie Bunting! mesti comey2 anak diorang.. x sabo nak tgk diorang ade anak2 KUCING.. comey comey..

Waahh.. lame tu .. 12 tahun?? kita paling lama pun 7 tahun.. nama kucing kite tu PUTIH.. sebab wane die putih. Die pun kena RACUN.. tgk2 muntah.. mase tu kita tak dapat nengok die.. kita dekat U.
;( sedih sgt time tu.. terkejut bile dengar dia dah mati..