Followers

Thursday, 13 January 2011

I got Fever lah....

suhu badan aku..
Aku rasa suhu badan aku dah cecah 40 darjah celcius.. ish.. panas sgt.. 
td tengahari je dah 39.10 darjah celcius..
Jam menunjukkan pukul 2.18 pagi... aku terbangun.. x boleh tido dah..
disebabkan badan aku x selesa.. aku update lah blog nie.. 

aku cuma nak cakap, aku nak balik umah lah.. mmg jelas sgt lah, bila dah sakit mcam nie kerinduan pada family aku membuak-buak.. 
Abah cakap, die nak amek aku kat segamat nie.. harap2 jadi lah.. aku dah rindu dah kat mama.. Bila ade org cakap aku manja?? herm.. biarlah, mmg diri aku mcam gini.. x pela.. manja2 ngan Mama n Abah.. x dosa kan??hehehe...       

                               
Nak kena pegi Penawar lagi pagi ni..

aku dapat Fever ! Aku kena pakai thermometer!
malam tadi, nina yg gosok kan baju kurung aku.. aku x larat lah.. 
Terima kasih nina, ibah bangun2 je.. baju kurung berwarna biru dah siap digantung kat gerobok ibah.. 
Dia mmg kawan aku dunia akhirat.. aku syg dia sgt.. macam die ckap.. die nak jaga aku, macam arwah akak aku jaga aku... 
Nina buat ibah sedih tau.. Mmg kasih seorang kakak kepada adiknya x dpt diganti dengan kasih syang org lain.. tapi Nina lain.. Ibah bersyukur sgt dapat bersahabat ngan nina.. Nina cuba jadi yg terbaik...



No comments: