Followers

Monday, 22 November 2010

Saya Mintak Maaf awak..

I Just want to say to you Im sorry if i hurt u.. =(

Saya mintak maaf awak. Jika saya buat awak x de mood..
Kalo saya tau, saya x nak on9 waktu tu..Bukan saya nak marah2 awak pun..
tetiba saya masuk chat ngan awak, awak da out.. x sempat nak cakap pa pe.
saya text sms awak pun. awak x na balas.. x pe la.. awak sms je la bila2 ye..
saya x kesah.la. satu tggu awak. awak jgn majuk2 lagi..
saya pun bukan geti pujuk, macam awak cakap. awak x geti pujuk saya. 
Ape pe pun. saya tetap syg awak. awak sentiasa di sisi saya. 
awak ..awak.. cepat la sms saya..  

4 comments:

syananoriza said...

me?

Noor Adibah Binti A.Latif said...

huuu~
ntah la . sape ek. akak pun x tau.
hee=)

syananoriza said...

saje je an!hehee

Noor Adibah Binti A.Latif said...

eleh! die pun sama.. cite sal akak an? an? huhuhu
k la syg. akak na tdo ni.. nite2..
ecok nak gi yoga!! pepagi!! daaa..
asslamualaikum!