Followers

Friday, 5 July 2013

Lima Julai 2013

Assalamualaikum :) 

Encik Google terima kasih wish kat saya. hehehe

Haii awak awak dan awak yang sempat stalker blog kite.. hehe. hari ini 5 Julai 2013 lah. hari ini genap 22 tahun saya dilahirkan ke dunia ni .. cewah ayat .. hihi, Alhamdulillah Ya Allah! ibah dipanjangkan umur sampai ke hari ini. bersyukur sangat kepada mama dan abah sebab lahirkan ibah beri ibah peluang hidup. in sha allah ibah akan jadi anak yg solehah . amin. 

Terima kasih buat keluarga, kawan-kawan, housemate saya, sahabat saya, dan yang tersayang :) hehehe.. Terima kasih atas ingatan kalian .. ibah faham, masing2 sibuk ada paper final ade yang bz kerja.. ibah terharu sangat kat korang yang wish kat ibah macam2 cara.. ada yang wish di FB, wechat, Watsapp, instagram, twitter, melalui call pun ade siap nyanyi2 kan lagu besday buat ibah kan.. huhu buat ibah terharu nak nangis :') thankss kawan2 ..

Thanks kepada puan norhayati, mama u are the best mama i ever had! Mama beri ibah bear sebesar ibah ni! 
ibah akan sayang bear ni bagaikan menatang minyak yang penuh ye! hihi
Hanis, terima kasih sebab ingat ibah. walaupun sibuk tetap nak hantar kad ucapan ni kan. btw, i love you! miss you! ucapan yang last tu paling tak boleh blah kan! hehehe. *secret taknak bagitau apa ucapan last tu. hahahahah!

Allia :') suka buat kakak2 ni terharu dengan ayat dia tuu.. huhu.. btw, alia thanks sangat2! akak ibah dan kak waeda sayang alia sangat. *thanks sebab wish hepi belated besday yang ke 21 tu eh! hehehe kelakar la alia ni boleh dia wish besday yang tahun lepas punya. sabar je ah.. 

Buat Zura, Sahida dan Wanie .. kak ibah gila rindu korang! huhu. harap raya ni dapat lah jumpa. 
In shaa Allah! 

Nur Wahidah Mohammad , awak kawan kita sahabat kite yang paing kreatif dalam dunia ni awak tahu tak tahu tak?! serius cantik awak lukis gambar ni. huhu walaupun *dalam realiti kita tak sekurus ini. HAHAH! sadisss mucchhhhhhh~

Hadiah ni awak prepare awal2 lagi kan sejak awal sem kan! ishhh awak ni, huhu... terharu gila kite.. awak bagi kite diari gambar kita bertiga 'awak, dekda dan kita'.. terima kasih sahabat:')  kita akan pakai tudung hijau yang awak bg kita. cantik sangat! dan yang paling penting awak ade bagi kita video awak main gitar lagu 'Sahabat' .. huhu comel jee~  

Terima kasih untuk ENTRY LIMITED EDITION awak tu k! hihi..

Kepada Nina, terima kasih awak :) 
kita tahu nina bz setadi ME kan.. huhu lagi sikit nak merajuk sebab nina lambat wish.. huhu


buat awak SZ, terima kasih atas ingatan awak. cukup lah sekadar ingatan tak apa kalau tak de hadiah pun. Hadiah awak ade beri kite semangat selalu tu pun dah cukup buat kita. terima kasih atas suprise yang 2 tahun lepas masa besday kita. *kita tak kan lupa kan masa tu. 

SZ, terima kasih bagi kite lagu ' Tuhan Jagakan Dia' ..awak nyanyi sendiri untuk kita. hehehee.. 
*Orang jengka nyanyi kan untuk kita lah! weeewiiit!! hehehehe
Thanks awak. love u n missssss u! :-*

Buat classmate dan classmate yang lain, Aaina, Nadya, Shiera, Wawa, Amirah, Putra, Haziq dan Aiman.. thanks korang call ibah pukul 2 pagi semata2 nak wish besday ye! ingat korang tak nak wish dahh sebab bz kan belajar ME ! huhu.. Thankssss kawan2. . * lega gila ibah terlepas dari tepung, telur!! *mata ke atas,tangan ke bahu.. huhu 


Kepada Yana, Lini dan atyn.. terima kasih housemate walaupun awak awak awak tinggal 3 orang dalam umah tu sebab housemate kita yang lain sedang belajar ME di library kan.. thanks tauu wish ibah ! huhu.. *tak ada hadiah ke buat ibah?? heheheh! harap tiada lah tepung2 ye housemate! hehehe. tak baik.. ni dah nak bulan puasa ni.. hehehhe!



i miss u dan i love you kakak :') ibah harap ibah dapat ziarah  kubur akak masa besday ibah ni..  al-fatihah buat mu Noor Aisyah Binti A. Latif. sedar tak sedar dah masuk 3 tahun akak pergi ...

1 comment:

frezalicious said...

hurmmm wish hanim takde pun..=(