Followers

Wednesday, 5 September 2012

Awak, jaga diri baik - baik.

Assalamualaikum. 



awak. sebenarnya kite tak tahu nak tulis ape. tiap kali kita menulis dan menaip kat blog ni. seakan-akan mati akal. ape yang dipikirkan kite pun tak tahu .

awak, pesan kite untuk awak. bila awak dah jauh dari kita. kita harap awak tak kan lupa kan kita di sini. ingat lah kenangan kita, kalau ingatkan kita teruslah mesej atau pun call kita . kita tunggu awak. 
kita nak awak tau, kalau kite tak sms awak, tak bermakna kita lupakan awak. 
awak carilah kita kalau awak nak kan teman. 


kita tau yang awak mmg sedang mencuba melupakan kite. 
tak apa. di sini kita harap awak gembira di sana nanti.
T  A  H  N  I  A  H 
awak
sebab awak dapat sambung degree macam kita. cuma berlainan kampus je . 


p/s: kita rindu awak. yang benar saya kawan awak .




buat awak pulak, yang kita sayang. heee, terima kasih selama ini berikan semangat utk kite.
kali ini kita berdua jauh. tetapi jarak bukan penghalang untuk kita berjaya kan. 
awak jugak diberi peluang untuk sambung degree. tapi di Jengka. 
kita masih di Segamat. Semoga Allah jaga hati kita berdua.

" Ya Allah, jagakan dia buatku. hanya padamu aku memohon. aku sayang dia Ya Allah :')  "

T  A  K  E        C  A  R  E    |    J  A  G  A        D  I   R  I

buat waeda, terima kasih sebab temankan ibah selama ini. kita sayang awak. 
kita harap awak di sana dapat menyesuaikan diri. hee, maklumlah kan tempat baru. 
waeda, sebab awak lah kite kenal dekda. dan sekarang kita mmg sayangkan dekda dan jugak awak. 

hanis suaidah, sekiranya awak terbaca blog kita. kita nak awak tau, kita rindu awak sangat. tolong lah cari kita. huuu . kenapa awak tak call kita. tak mesej kita .dah lama gile rasanya tak dengar hanis gelak kuat2 . huu.. awak ingat tak memula kita kenal? kita ingat semua.. huhu :') 
Hanis, awak take care dekat UiTM Shah Alam sana. . 



3 comments:

Cik Tetra said...

awak thanks for everything jugak! Take care okayy awak! do your best. i know u can do it.

awak selalu ade dalam doa kite. :)

ank mak siti said...

hehe.. =)
entry kali nie bagai di pukul ombak rindu.trima ksih syg.jauh bkn pnghalangkn awk.kn ade skype.moge kte brjmpe lg..

Alia Rahmat said...

Aaaa... ni pun sweet. Sedihhhhh :(