Followers

Thursday, 1 March 2012

Pra Graduation Nite UITM Segamat 2012 :)

Assalamualaikum w.b.t

29.02.2012 bersamaan hari Rabu lepas, kami semua ada Majlis Malam Pra-Graduan  :) 

 Kami berbaju biru tu terasa OHSEM laa..  sebab Cik Tetra & AwieKashi  . mereka blogger yang popular ! hehee ~ 

 Okeh ! u ollss dapat hadiah cabutan bertuah.. 
Basikal kot ! u ollss memang bertuah hari tu :D 
Seronok tengok u ollss gembira aritu. ye laa dapat basikal kan u ollss. sape tak suke! 

P/s: Kakak Jelly , haha.. we ollss nak pinjam basikal u ollss bawak gi dating boleh tak? tak boleh takpe. k bye!

Aqim  & Waeda , u ollss bedua memang blogger 'HOT' . haha ..
 kan kan.. Alia ??? betul kan akak cakap nie?? huhu
 
Dari kiri : Maja , Irah, Ibah, Ecah dan Fara :D dan kami pelajar tahun akhir Diploma in banking..
 Ecah sorang budak Qs.. ( Quantitative Science) ...

 U ollss :) 
kita suke gambar niee.. kita nak bergambar ngan Nina. tapi dia menghilang pulak.. kan u ollss.. kalau tak kita bertiga da dapat amek gambar. Ibah tak sempat haa, nak tengok nina pakai baju ape.. >.<

Mereka ni geng2 QS saya :D aiicehceh.. mengaku2 lak kan budak DIB sorang nie?? 


 
cik suha  :)  hari2 laa dapat main basikal mak jemah kite niee.. huhu  ..

Fiza , Wanie, Zahra , dan saya , Zila.. dan seorang lagi tak sempat nak kenal.. hehe.. 

 Dari kanan : Sue , Ibah, Waeda dan Kak ann.. 
P/S: kak ann, lupa ibah nak cakap.. UNTUNGLAAH DAPAT HP Samsung GALAXY! nak jugak!! hehe

  heee.. siapa mereka2 nie??
hihi :) mereka nie kakak -kakak dan abang-abang part 6 DQS!
 
 Seronok haa.. orang bergambar dengan kak waeda nie.. 
antaranya Azahari Yahya  niee.. huhu.. 

  Qeena Azmi,  ni gambar kita berdua <3  


Mereka - mereka di sekeliling saya :) 

TERIMA KASIH . KORANG! 
GUDLUCK TAW.. FINAL EXAM PUN DAH DEKAT SANGAT DENGAN KITA SEMUA.. BUAT YANG TERBAIK.. JANGAN LUPA MINTAK RESTU MAK ABAH! 

02/03/2012
#  Buat kumpulan saya , Business Proposal Stevia De Lova Enterprise dah selamat sampai ke tangan Prof.Ismail. Kita semua present 10/03/2012 nie.. pukul 11 a.m - 12 p.m .. Siapa panelnya kita belum tau.. ape ape pun GUDLUCK KAWAN2 SAYA! terutamanya Nina, Ila dan Khalis.. kita buat terbaik demi  ENT 300 <3 

12 HARI LAGI PAPER FINAL SAYA YANG PERTAMA . 
27 HARI LAGI.. SELAMAT TINGGAL UITM SEGAMAT. KENANGAN DI SINI BERSAMA KAWAN2
 DARI PART 1- PART 6 SAYA TAK KAN PERNAH LUPAKAN.. 

JANGAN PERNAH LUPAKAN SAYA <3 heee... Noor Adibah







 

18 comments:

Alia Rahmat said...

ommoooooo... cantik dan kacak senior2 saya.

dan dan dan ! omaigod ! speechless. romantik gila gambar papa and mama saya :DD

Noor Adibah Binti A.Latif said...

alia : OMG! siapa papa and mama awak tu?? hehe.. CEPLOS and KAKAK JELLY ye?? hihi :D

aQimie Ceplos said...

haha! thnks ibah upload gambar kite :)

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Aqim : HUHU.. sama - sama aqim. .

# SUKA TAK IBAH UPLOAD GAMBAR AQIM! ecehceh.. suka la tuh.. hoho ^^,

Zuraidah said...

Kih kih kih. Dah lama tak buka dunia blogger ni.

What so awesome! Suka tengok baju-baju yang korang pakai. >.<"


Errkk. Macam mana kawan ibah nak bawa basikal tu balik? Kena bawa sendiri ke? Tak kan tak ada orang yang nak hantarkan? Err.... O.o"

Alia Rahmat said...

HAHAHAH .. yelaaahhh .. sebab diorang sibuk nak jodoh kan kita dgn dr rozmey.. eyh, praktis bila dah ada anak katanya. HAHHAHAHA

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Yai : ehehe.. yai dah lama tak bukak blog kan? ish2.. rindu da kat die .

pasal basikal tu?? hehe.. jangan risau. ade orang yang tolong bawak kan terus sampai ke kolej. hehehe.. cuma tak boleh bawak sampai ke kolej perempuan laaa...

Nak tau tak? bila kawan ibah tu dapat basikal. semua orang excited kot . termasuk ibah! hehe.. ishh. jeles pun ade jugak. tapi itu la namanya REZEKI dia.. :D

# YAI, JUMPA FB BARU IBAH ?! HEHE. TQ ADD..

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Alia : huu. OHH. gitu ke?! haha. sengal. ade ke nak jodohkan alia yang kecik2 molek ni dgn DR.ROZMEY. ish2.. tak patot.. huhu

# amboi.. diorang nak practice ehh? dasaaatt....

suha said...

thankss ibah letak gambar sue sekali.. terharuu! hehe. gudluck present etr, and final jugakk, fightingg!!
~ seronok dapat kenal ibah and abe din awak huhuu :)

Noor Adibah Binti A.Latif said...

hehe. sue! mesti laah u ollss. u olls kan kawan ibah jugak ! mane bleh tak letak. semua orang kalau boleh yang ibah kenal. nak letak gambar2 diorang dalam tu..

hehehe... TQ sue! doakan ibah jugak tau present nanti.. sue dah lepas kan! sonok lah dia!

Cik Tetra said...

awwww..suke entry ni..sangat aweosme tau u ollss.. :) btw kite takkan lupekan ibah..you're my new bestfriends.. :)

#dinner ni best kan. :)

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Waeda : sangat awesome ye u ollss.. malu nye kita >.< BLOGGER HOT cakap camtu.. HAHA.. ^^,

# DINNER NI MMG BEST.. SEBAB DINNER NI TAK KIRE COS.. HUHU. SEMUA BOLEH JOIN. waahhhh.. awak pun kawan terbaik kita..:D terima kasih sebab mengalu-alu kan kedatangan ibah dalam hidup u ollss..!! <3

Cik Tetra said...

heeee.jgn la ckp pasal hot2..sy tak hot pong tauuu.. :D

#hee kan.semua kos boleh join..tu yg best,, :) same2...thanks jugak sudi kawan ngn mak jemah mcm we ollss ni haa.. :D

#awk pon kwn terbaik kite :)

Noor Adibah Binti A.Latif said...

HEHE. u ollss..alaa. tak salah laa kite cakap awak HOT. mmg awak blogger ternama pun dalam UITM tu.. heeee ..

# HA! U OLLS. LAGI SATU U OLLSS KATA KITA CLUMSY! HAHA.. FIRST TIME KITE DGR ORANG KATA CAMTU KAT KITE.. ngeeee..

Cik Tetra said...

hehehehe..first time eh...hehe tapi mmg betul la..awak clumsy tauuu..cepat panik..hehe..tapi kelakar pon ade jugak..hehe :D lagi2 time make up kan awak..kemain tak reti duduk diam..hikhik.. :D

Noor Adibah Binti A.Latif said...

aishh! u olls! kantoi plak kan. serius ibah cakap. ibah tak suke makeup. tengok lah. lipstik! pakai bape minit pastu hilang. hahahaha! sengal.. ibah pun ta tau kenape.. cepat hilang lipstick tu.. ibah makan kot!! MUAHAHA!!

# alaaaa... ibah macam ni laa. yang awak kenal. tu la ibah penah cite yang ibah pernah jatuh terduduk kat uitm tu ha. banyak kali..

Sam Banjamin said...

dah grad nanti sambung degree kat shah alam pulak tau.... sam banjamin keja uitm shah alam...

Nur Nadia said...

pttlh kamu suh akk tgk blog kamu...rupa2nye saje nk mention hp akk...hahaha...lupa akk nk ckp...samsung galaxy S Plus lh ibah...bkn Galaxy je..hahaha...