Followers

Monday, 30 January 2012

Tutti Friuti !

Assalamualaikum ! 

| Gambar ehsan dari GOOGLE  dan gambar ini cukup untuk membuat Noor Adibah terliur! |
OKAY. STOP.

 Err ! tadi sebernarnya taknak bukak FB. hehe. tapi terbukak pulak. alaaa, bukak pun guna 'si dia' punya FB. haha! opocot! terkantoi pulak yang aku bukak 'si dia' punya FB kan! hehe. jangan marah eaa cik abang kite. sayang awak nie ta tak tengok ape pun. cuma nak sekodeng jee awak punya FB. hihi.. >.<  PEACE! 


Lepas bukak FB tu. korang tau2 lah kan. ape yang aku buat.. hehe. aku tengok wall abang aku.. Semalam dia pegi Tutti Fruiti dengan tunang dia ( kak nad) ..
Dan abang ade letak gambar ni! !
| Untung laaa kak nad dapat makan Tutti Fruiti dengan abang aku.. | 
Diorang dating tak ajak aku ! huhu.. mana aci ! 

Korang nampak tak ape yang aku nampak? huhu.. sadiss tau..  Abang bawak kak nad  pegi TUTTI FRUITI ( betul ke ape yang aku eja nie?? haha. ) arrhh, yang penting diorang pegi tak ajak aku! aish! JELES tau tak? hehe.. Kejap2! baru aku pasan kat BATU PAHAT dah ade Tutti fruiti ehh? ingatkan kat KL je ade.. hihi.. nampak tak EXCITED gila aku nie.. aish..

# Dari aritu aku tengok gambar Nina makan ngan li huai  kat tutti fruiti , itupun diorang bergambar kan Kuantan. HAHA! aku nak tanye ni kat korang.. sedap sangat ke benda alah nie? 
LEPAS NI KENA MINTAK ABANG BELANJA AKU. TAK KIRE! HUHU.. 
TUTTI FRUITI <3  MACAM SEDAP JE BUNYI NYE.. hehehe 

7 comments:

Cik Tetra said...

ahaaaaa..hamboiii poyo je tak nk bukak fb lagi..last2 bukak jugak..ish22..hahahaha

tutti frutti mmg awesome! sedaaaaaaapp.. :)

Noor Adibah Binti A.Latif said...

haha. okeh fine, ibah bukak kejap okeh. tak lama pong. alaaa u ollss nieee... hehe..

yeke sedap?? lepas ni boleh la banje ibah kan cik tetra?

Razif Mokji said...

belum pernah rasa lagi ni

Noor Adibah Binti A.Latif said...

@Razif : nanti cuba lah rasa. . hehe.

Aini Amanina said...

sedap sangat! tapi mahal ohh. dia tak kira dlm liter. dia guna gram. 1gram around rm5.

Noor Adibah Binti A.Latif said...

ohh gitu eh nina? err, takpe. pandai2 lah ibah buat muke sedih depan mama nanti.. ibah nak makan gak benda nie. uhuhu..

Aini Amanina said...

makan ibah.. jangan tak makan.