Followers

Friday, 21 October 2011

Najwa Latif dan Abah Saya :)

Assalamualaikum w.b.t 


   Haii Bloggie :) . Mesti semua dah kenal kan siapa Najwa Latif ?? heee.. Hari ni, Cik Ibah update pasal dia.. <3 adik Najwa, terkenal dengan SigadisYoutube kan?? ^^, heee dia jugak terkenal dengan lagu nye Cinta Muka Buku .. tapi, ape kena mengena dengan tajuk post cik Ibah kali ni yek?? tadi masa duduk2 depan TV.. abah , En. A.LATIF ABDULLAH.. abah Cik Ibah.. baca suratkhabar , dia kata Wawa dan Greyson Chance bakal berduet bersama untuk persembahan khas di AIM 18 yang pihak penganjur adakan untuk menghargai dua bakat muda ini. Abah juga pernah mengajar adik najwa vokal semasa dia darjah 5 lagi.... Abah yang sekarang bekerja di Institut Perguruan Tun Hussein Onn Batu Pahat, Johor sebagai pensyarah.

 Abah lebih selesa memanggil Najwa dengan Wawa ..  hehe.. Cik Ibah dulu, pernah jumpe dia.. tapi tak ingat laa.. time tu, rsanye RAYA.. dia kecik lagi.. Najwa salam tangan saya! eheeeee <3 Cik Ibah, Abah dan Mama, pergi berhari raya di sana.. hihi.. biasalah.. kalau orang melayu kan, mesti ziarah menziarah satu sama lain kan.. tak salah cik ibah laa.. Mama dan Abah berkawan jugak dengan Mama Najwa :) Aunty zarina ..

  Tapi kan.. sejak cik Ibah belajar dekat Uitm Segamat tuh, dah jarang jalan2 nie.. jadi tak ingat lah kat Najwa ni... huhu.. tak sangka adik Wawa dah terkenal sekarang.. Apa2 pun kan Wawa.. Cik Ibah doakan Wawa terus berjaya dalam ape yang wawa ceburi..

| raya kali ni tanpa kakak |

P/S untuk Najwa Latiff  : abah selalu pesan kalau nak berjaya, yang penting jangan tinggal solat. InsyaAllah najwa akan berjaya - Abah yang kata nie tau.. bukan Cik My Diaries PaNDa yang kata  .. :) ehehehe..




9 comments:

HaLuNa ReTrO said...

untong lah knl artis..hehehe..kim slm kt wawa ae klw ibah jumpe dye agy..=)

Noor Adibah Binti A.Latif said...

heee.. hal. ibah lom pernah jumpe dia lagi. lah.. hehe. tu pun masa dia kecik.. time tu kita form bape ntah.. Abah je lah kenal wawa.. wawa, x sempat kenal ibah pong! haha.. :)

p/s: nanti ibah try mintak signiture dia yek buat hal! hehe..

Si qusowt said...

nak jugak sign najwa latif!!!

AwieKashi said...

untunglah org tuh...
boleh buli najwa latif....! HAHAAH!

Cik Tetra said...

untunglahhh kenal najwa latiff..nk sign..nyanyi sikit!! ~kita bekenalan hnya dlm laman muka buku~ hikhik.. :)

Noor Adibah Binti A.Latif said...

@Si qusowt
nak jugak sign dia?? huhu..

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Awie: Untung eh.. ahaha.. memey lah untung... ibah pon x daPAt sign die lagi niee... nak buli adik wawa nie ?? kang ibah kena marah lak dengan peminat2 die.. dah lah berjuta2 nengok Youtube dia.. hehehe Tatot!

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Waeda : hehe.. kenal dia.. tapi dia mesti tak ingat ibah.. sebab dah lama tak jumpee....
cewah! nynyi lagu die sekali tu ehh..

p/s: Waeda ! semalam on skype ibah x dapat layan waeda.. sebab adik sedara guna SKYPE ibah laahh.. hahhaa Malam ni nak ???!kita SKYPE!

Aliff Haikal said...

yelah kan . dulu sebelum terkenal kita pun macam pandang tak pandang je seseorang tu . hehe

bestnyeee <3 at least wawa salam tangan kak Ibah hgeheee