Followers

Friday, 4 March 2011

Teman Terulung Yang Ibah temui.. ;))

Assalamualaikum..
IbahPanda datang lagi.. membuka tirai.. hari nie..pagi nie..
 
Tepat jam 1:34 pagi. hari sabtu.. Ibah x dapat tido..;(( huhu.. macam biasa.. bila dah balik umah..masuk bilik..
ibah ingatkan arwah kakak.. dah lah kite selsema nie., x dapat nak tido pulak..
kita rindu awak.. kita nak tido tapi tak boleh lah awak.. 

Hari nie kita nak cakap. Kita sayang sgt kat rakan rakan kita.. especially sahabat ibah.. ;)) 

Lagu Teman Terulung..
 Ibah tujukan LAGU nie..  pada sume sahabat ibah.. ^^, 
Ibah sayang korang..;)) tq sebab ade masa ibah sedih, x kire ibah ngah susah dan senang, korang tetap dgn ibah kan?? Maceh.... 

Special n dedicate to: 

Kawan rapat ibah sejak kecil:

Anif Anafee~akhirnya kita jumpe jugak.. dah lama ibah carik anif. kita lost contact kan? sejak ibah pindah batu pahat.. banyak dah berubah.. hope anif happy aje.. ;)) 
p/s: banyak sgt ibah nak cerita kat anif.. dah 1O tahun kita x jumpe.. ingatan nie masih kuat lagi.kalau nak cerita ... kat sini. susah.xpe lah insyaAllah kite jumpe.. ;) hehe.. 
harap anif sihat selalu.. miss u BFF ibah. masa kecik2.. hehe

Kawan rapat ibah masa sekolah Rendah di Batu Pahat : 

Addrina~ Niena.. niena pun kawan baik ibah. sejak ibah pindah batu pahat kan?? awak lah selalu ade dengan ibah. kita selalu sama sama kan.. ibah harap kita bersahabat sampai skang.. ;) 

Nik Norfarhana~ ibah masih ingat awak.. awak ingat kite? walaupun kite sempat kenal sekejap je kan. tapi rasa dah lama.. ;) 

Nabiha ~ nabiha.. ibah pon ingat kat awak! huhu.. awak ingt kite?? aritu kite pegi reunion kan?? tapi kejap je.. ibah harap awak berjaya dengan bidang PERGURUAN yang  awak amek.. gud luck di UPSI sana. ;)) 

Sharifah Hanisah~ ibah kenal kak pah sejak sekolah rendah kan?? x sangka awak adalah kawan  ibah yg paling lama dengan ibah.. dari darjah 3 sampai laa nie. dekat UITM SEGAMAT.. ;) 
sayang awak KAK PAH.. 

Azrin~ maceh.. jugak.. pengalaman ibah pegi PD & rembau.. ibah ingat sampai bila2.. terima kasih kat Cgu rusiah ( mak awak..) sebab ajak kite waktu kite darjah 6 dulu2.. hehe.. 

Kawan rapat ibah masa sekolah Menengah di Batu Pahat : 

Amirah~ ibah hargai persahabatan kita.. jgn lupa ibah eh kat sana.. ;)
awak pun selalu2 lah sms kite. kalau awak ade pape. jgn lah malu2 ngan ibah.. kite leh share kan?? sharing is caring rite?? <3

Sahabat ibah di Uitm , Segamat:

Aini Amanina~ ibah syg awk. ibah ingat kenangan masa ibah DEMAM teruk..Nina betul2 care dekat ibah.. ibah je kadang2 x menghargai tu sume.. Nina .. winnie ibah.. tq sebab nina PANDA terkenal.. hehehe.. SAYANG DIBANINA..<3

Hanis Suaidah ~ ibah pon syg awak.hanis. awak mmg kawan ibah lain yg lain. time blaja awak belaja. time main awak main.. awak mmg bijak anis.. kite tak leh kejar awak.. camne awak belajar jeles kite.. hehe.. ape2pon.. awak pon kite dah anggap family.. tq sebab sempat jumpa ARWAH AKAK ibah Noor Aisyah.. 

   Solahudin ~ maceh jugak. sebab add ibah kat FB dulu! hee.. kalo tak kite x kenal kan? x sangka   kite satu kelas Ko Masjid sesama.  dan x sangka  juagk kita rapat sampai skang.. ;)) ibah   harap kita jaga persahabatan kite..sampai bila2.. ingat panda muncit nie ye.. hehe

Shahril~ kita harap .kita bersahabat sampai bila2..aril pon.. tq tau sebab aril. ibah dapat ramai kawan2.. lagi2 kawan DQS.. hee.. kalo tak.. diorang tak kan kenal ibah nie.. aril dah macam family ibah..

Aqim~ maceh sebab sudi kawan dgn ibah ;)) awak mmg Dedy kite yg baik..;)) hehe..ibah harap aqim sudi accept persahabatan kite.. jgn lupa kan ibah. kalau aqim dah berjaya bukak GALERY SEDIRI ye.. Ibah tau aqim mmg seorang yg SENI.. bangga ibah .. hehe..

Azahari yahya~ Ibah pon dah anggap hal BESTIE ibah skang nie. hal tau tak?? hehe.. tima kaseh sebab datang umah ibah masa tu.. hehe.. nanti bukak lah PETI AIS kat umah ibah lagi ye.. Mai lah datang umah ibah lagi.. jangan serik eh.. umah ibah terbuka je..sentiasa..

Amri Othman~ hee.. amri ! ibah doakan awie jadi pemimpin yg berjaya. hehe.. awie, ingat janji awie.. kat ibah.. hehe.. ibah nak makan .. haha.. awie kena banje ibah.. kan.. kalo awie DL. hehe.. 
Ibah nak gi LANGKAWI! pelis.... hehhetapi awie SUPPORT! haha. 

Afifudin~ hee.. tq jugak jadi kawan ibah. merangkap kawan bek ibah.. hehe.. afif orang kedah. ibah x penah ade kawan duk KEDAH.. hehe.. nnti ibah nak pegi SAWAH yg afif cite kat ibah tu.. hehe..;)) 

Hadri Arif~ heee.. arif tinggi orangnye.. tq jugak. masa arwah akak ibah meninggal.. arif ade dari salah seorang rakan ibah yg beri ibah semangat dan ucapan takziah utk keluarga ibah.. ;)


Lagu nie bukan saje utk Teman ibah.. tapi utk kakak ibah kat luar sana.. adik2 ibah kat luar sana.. 
Kak sam..;)) ibah syg akak.. huhu.

p/s: bagi nama2 yang tak disebut jangan ambil hati ye.. 
korang semua ibah sayang.. heee! 

11 comments:

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Bila bertaut senyuman
Mata berlirikan
Memancarkan keluhuran
Cerah kesederhanaanmu
Seindah kejujuranmu

Detik seia sejiwa
Terungkap setia
Tiada upaya sepi
Mekar kudup penantianku
Hadirnya teman sejati

Melangkah kita menjejak mimpi
Bahagia berdiri dengan mu disisi
Harapan kita meniti hari
Sentiasa seiring

Paling agung teman terulung
Tenunan emas sayap hidupku
Tak inginku undur bertamu
Bertakhta teguh
Ke akhir waktu.

(lagu untuk korang )

Aini Amanina said...

Wow ! so sweet ! sangat terharu ! :')

miera amira said...

thnks ibah.. =)
kte pun hargai sngt2 pshbtn kte ne..kte xkn lupekn ibah.. ibah pun jgn lpekn kte gak taw..hehe.. insyallah ibah klo kte de pape prob.. kte shre ngan ibah.. =)
ibah pun slalu2 la sms kte kt cnie.. oke.. =)

Honeysah said...

ibah....:( kita sygkn ibah sgt2.. jgn lupakn kita ye.. kita kat sni kdg2 rse keseorgn ibah... thanks sbb sudi jdi kwn kita dri sekolah lg.. i love u so much~ <3<3<3

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Nina: ;))
mira: sama sama..^^, tq jugak tak lupa kan ibah... sygggggg awak!
Kak pah: ... okay.. ibah x kan lupakan awak ler.. tapi aritu.. sory ibah x dpt nak sambut besday awak hebat2 dekat pizza hut...

Peqaxlol ;DD said...

woo besznyer, nak jd BFF ibah jugak la :P

aQimie Ceplos said...

alalaaa~ so swet ^^,
thanks ibah..
btw. tang yg nk bukak galery tu mcm nk ferli kite je =.= HAHA
agk2 kalau kite bukak galeri. ape yg kite nk tayangkan ea??
tyg ibah je bleh x? hak3x

Noor Adibah Binti A.Latif said...

peqaxlol: heee;)) tq tau sebab follow kita balik.. awak follower kite yg ke-101!! hehe

Noor Adibah Binti A.Latif said...

AQIM: sama sama ^^, mestilah sweet.. kawan2 ibah sume sweet2 belake.. hehe
mana ade ibah perli.. jujur tau.. serius nie. x nampak ke ibah ngah serius ni??
ahaha! ceh.. mana leh tayangkan ANAK BUGIS nie.. MAHAL AUU.. HAHAHA!!wek!

Sayidah Mu'izzah Kamarul Shukri said...

Assalamualaikum Ibah,

Thanks lawat dan follow blog akak. Akak follow blog Ibah balik.

Kuatkan semangat ya, dik. =)

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Walaikumussalam..

heee;) akak mu'izzah.. maceh sebab follow ibah balik..

ibah.. okay je nie. alhamdulillah.. maceh eh kak.. akak yg buat novel tu kan?? akak suke menulis eh.. ;)