Followers

Friday, 11 February 2011

Tolong lah Noor Adibah !

Haii mata.!!. nape kau asyik nak tutup!!!... Mata nie nak tido jek.. aip! Mata.. boleh tak kalau kali nie je kau bertahan?? Cuba kau tgk masa skang.. dah bulan 2 dah kan??! Peh.. pejam celik. Pejam celik.. dah masuk bulan 2.. herm.. Test! pun dah makin dekat.. boleh plak ko dok rilek2 kan ibah?? Ya Ampun!! Hehe.. Mama ngan Abah antar ko belajar kat Uitm nie utk study yerk! bukan nak main main.. serius yer..
Ingat pesan mama n abah.. Abah cakap ape??! Ko ingat lagi x Adibah! HAHA..
Yerk! Saya ingat .. Abah pesan, adik.. SKOR A, kalau x paham tanye lecturer, rajin buat latihan..  
Ibah Cuma mengangguk kan kepala jek. Dan menjawab  InsyaAllah bah…  itupun kalau ibah mampu.. heee J
Mama pulak, cakap .. Ibah, pandai pandai lah jaga diri  kat U tu ..
( iye maa.. ibah pandai lah jaga diri ..heee)

Untuk semester 4 nie, ade 5 subjek untuk Ibah skor..
1st ECOMAL
2nd FIN
3rd LAW
4th BICOM
5th ARAB
Law.. Subjek yg paling rumit bagi aku.. tapi, x ape.. aku akan memahami kau sepenohnya.. InsyAallah..


Bicom.. kau mmg subjek yg paling senang.. erk, xde lah senang sgt.. kau mmg buatkan aku dan kawan2 aku busy.. peh.. xcimen kau punya lah banyak kan! errrr~ sabo je lah.. tapi aku suka kau.. sebab aku takde Test 1& 2.. tapi terus FINAL EXAM .. Carry mark kau pulak punya lah bersepah2 aku nak pungut utk sem nie.. Akan aku kumpul dan simpan elok2 dalam Beg Skolah aku ! HAHA! sekolah lagi ke aku?? hee:)) Dah u lah!



Fin... Kau mmg banyak Fakta kan!! peh... mmg lah.. Sem nie bnyak MEMBACA & MENGHAFAL! 
aku harap2 sgt.. kau masok lah dalam kepala aku nie.. lekat lah sampai bila2.. supaya dapat aku jawab soklan2 kau tu...


EcoMal.. kau lagi satu.. Economy Malaysia.. 1kali pandang kau nie mcam subjek SEJARAH yg aku belajar masa Form 4&5.. HAHA! tapi dua kali pandang kau ECONOMY upenyer..kau pon bnyak fakta .. banyak betul Ragam kau kan?? bila aku bukak buku kau.. aku mesti ingat BANTAL DAN TILAM! heee! RASA NAK TIDO!!

Bahasa Arab...hai... arab.. :)) xciment kau kali nie amat mencabar! ish..ish.. tapi aku suka sgt masok kelas nie.. HAHA! sebab bnyk rilek.. bnyak bercerita je.. Ustaz Sazali, ialah lecterer utk Bahasa Arab kali nie.. 
uhh, projek assignment aku kali nie.. adalah buat video lakonan. semua speking ARAB tau! haha.. Harap2 aku dan rakan2 bnyak dapat kumpul markah dari Video2 kami tu..
 
Hari ni, aku bersemangat nak study EcoMal! Quiz ari Isnin nie! tajuk nye ialah Background Of Economic Developement !! Banyak giler subtopik die! Ade 1st malaya plan, 2nd malaya plan, 1st malaysia plan sampai lah Vision 2020.. Wahh.. harap2
Aku Jatuh Cinta dengan kau kan??
akhir kata.. aku sayang semua nya.. HEHE! 
(nak sedap kan hati aku je nie)

No comments: