Followers

Monday, 30 August 2010

Muka 2 Bangun Lambat!!! huh!! ehehe=D

nie la adegan2 yg dpt kami simpan dlm HP sony ericsson W580i Ibah..
hahaha... kiteorang punya la gelabah nak gi kelas ..
Nie ibah n nina punya pasal lah! sape suh bangun tido lambat!!



Ibah dan Nina bangun lambat!! what!! ahaha...ibah bgun 2 jek dah pukul 7.40 pg ..
naseb bek dah solat subuh, lepas solat subuh tu ingat nak tido kejap jek, last2 amek ko! x bgun2.. ahaha..nIe mesti keletihan sebab malam tadi kononye baca buku CTU 241. ( asas ekonomi islam)..
sebab esok ade test 1 Ctu 241 (malam nie kite goreng jek lah nnti ekk) ahaha.. test 1 di  Lt 1. .pda pukul 9:30 - 10:30 malam. 

Nasib baik la Prof. Ahmad Nawawi Yaakob lecturer yg baik dan memahami kiteorang.. ehehe.. Tq ustaz!! dah la pagi tu ade presentation. tp naseb baik la bukan group kami yg buat pembentangan.. =)) Alhamdulillah, kami terlepas lagi.. ehehe.. Group kami buat presentation lepas naik cuti raya nanti kot..


Nie gmbar kami F.I.E.NA... x sabar nak jawab kertas CTU nie.. ahaha
sempat amek gambar depan LT1..


Dapat Duit Raya dari Sir Jafri !!! lecturer Bel 311 kami..
kelas D3d2 terbaik la.. =)) heeee....
(kegembiraan terpancar di muka kami semua!! )


Dapat RM 2!! yeayh!!!
dapat jugak duit.. dari x dapat langsung..
hehe!! tq Sir!!

Raja Adira dan Hanis Suaidah!! suka betul yek!
dapat wet raya,. huhuhu

No comments: