Followers

Saturday, 7 August 2010

Dusun Dan Segamat ..

                   Rancangan Kak Sam dan Ibah..

Plan mggu nie kiteorang ingat nak gi dusun keluarga angkat Kak Sam dan Kak long.. nie sebab Arif laa kwan Aril, die yang nak sgt makan Durian.. asal nampak aku je, mintak durian..bukan arif je yg nampak aku mintak durian.. geng2 aril yg lain pun sama.. AHAHAHAHA!! sape lagi kalo bukan Din, Awie, Hal..arr, sape lagi ek?? huhu x ingat la nama diorang(ingat sikit2 jek)...  cian gak tgk diorang.. tu arr aku ingat nak ajak diorang gi dusun tu , makan durian..Tak x tau la jadi ke tak.. Harap2 jadi.. Kiteorang nak gi dusun tu..Nak makan buah-buahan tempatan... Mcam sedap jek kan?? Ish , Durian...Rambutan...Macam2 ader lah kat dusun tuh! Dusun tu kat Kg.Tenang.. Tapi keta yang nak disewa sume full... ade 1 keta je yg free...So, Aril, ibah, nina n aqim gi bndar kul 2 petang nie..

xtvt2 yg akan kami buat di bandar tu:
  • Nak amek spec aril kat kedai cemin mata depan MCD..
  • Nak gi makan2.. release tension...( Nina, Aqim, Aril n Ibah)
Citer pasal spec.. Kenape Aril kena bli spec baru?? korang nak tau?? haa, sape suh die pakai spec masa men futsal.. mmg la cari pasal kan??? ahaha.. cian..

P/s buat Aril: Len kali dgr la ckap ibah... aritu ibah nak amek spec aril.. x nak kasi... kalo x ibah boleh simpaN. mesti x patah..
Aqim, Kak Sam, Aril, Ibah dan Nina..
We together !! having Funn!!!!=))

Me and Nina di bawah pokok pisang, hehehe..
Tq aqim!! suka sgt tis picture!!!

Aqimie Ceplos with Muhammad Shahril, makan durian tak ingat dunia dah!! ^^Sedap kan?? nnti kita pegi lagi KG.TENANG ..mandi kat takar n kolam air panas!! huhuhu
Ade macam2 buah.. ade durian, ade buah dokong(duku langsat) , ade rambutan..pastu kiteorang dihidangkan kuih donat, n air kopi ..=))
terima kasih kepada mak n ayah angkat Kak Sam..
nnti lain masa kite dtg lagi ke kg.tenang..
Kami OTW balik ke Uitm Segamat..
Great moment 8 OGOS 2010...



No comments: