Followers

Sunday, 24 March 2013

Moga perjalanan kalaian di sana dipermudahkan Allah :)

Assalamualaikum :) 


    Hai blogger, mesti semua dah banyak update blog kan.. huhu, nengok la blog ni dah jadi sarang tikus da . da lama sangat tak bersentuh dngan tuan die ni. Sebenarnya tujuan nak menulis blog hari ni bukan sebab ape. bukan sebab saya demam, bukan sebab saya takde keja atau apa apa pun lah. hehe. Buat mama dan abah, hari ini bersamaan dengan 25 Mac 2013, pada pukul 2 pagi tadi mama dan abah telah pun berangkat ke tanah suci Madinah dan terus ke Mekah.. Abah dan mama pergi ke Changi, Singapore. ibah tak dapat ikot hantar diorang disebabkan ibah ade kelas esok harinya.. hurm, tak ape.. ibah dah balik jenguk mama dan abah haritu dah cukup lega dah hati ni..  

   Alhamdulillah apa yang mama dan abah niatkan untuk menunaikan umrah pada tahun ini Allah makbulkan. Lebih kurang 14 hari mama dan abah di sana nanti. tak apa ibah, tak lama pun 14 hari je kau berjauh dengan diorang. jangan sesedih ahh .. diorang pegi kejap je eh eh. chill ibah :) 



  MAMA ABAH, IBAH DOAKAN KESEJAHTERAAN KAMU BERDUA.. JAGA DIRI DI SANA YA 
DOAKAN IBAH DAN ABANG DAPAT MENJEJAK KAN KAKI KE SANA JUGA NANTI SATU HARI NANTI.. 

lots of love from ur daughter, ibah
miss u.