Followers

Thursday, 7 February 2013

# Akhirnya follower ke 500 ! yayyyy !

Assalammualaikum w.b.t :) 


Alhamdulillah , hari ni 7/2/2013 bersamaan dengan hari khamis. Maksudnya hari ni cerita Setia Hujung Nyawa di Tv3 dah last episod! nak tengok! nak tengok!  #EH da ape pasal aku ni?? haha. ekk korang, kite bukan nak citer pasal citer tu taw.. ni kita nak cite kite nye blog dah ada 500 orang follower ! ahahah ! 

kita tunggu punya tunggu dari 29/1/2013 haritu nak tunggu sampai  blog kite cecah 500 orang x dapat2 .. *kematu dah punggung ni duduk depan laptop.  mandi tak basah. makan tak kenyang. tido pon tak lena.  eh!  tang makan tak kenyang tu .. itu TIPU k??! hahaha.. muka kite makan tak kenyang?? kerat jari nie lah nampaknyee. huhu.. 

 nampak tak eksaited nye kite nak tggu follower ke 500 :) 

Hari ni 7 Feb 2013 .... jeng jeng jeng... tadaaaa~

Putih putih melati .. Merah merah delima .. Siapa yag baik hati..  dialah yang menjadi follower ke 500...
# ehh tak kene langsung lirik aku ni. kbai! hahaha.. 
konon nak menyanyi ala ala st12 lah tu .. failed! failed! ekekeke! 
Apa apa pun terima kasih ehhh tuan punya blog Huzaini.com  sebab dia dah jadi follower blog ibahpanda ni yang ke-500 :)) 

terima kasih jugak buat  semua follower belog My Diaries Panda :)) 


# 499 . Fatin Aziz --> http://fatinfikalonely.blogspot.com/

# 498 . Jujue Lyana  merangkap anak sedara saya  --> http://www.jujuelyana.my/

# 497 . Rian Putra --> http://rian-putra.blogspot.com/

# 496 . Kak Hanny Abdullah --> http://mamahannybunny.blogspot.com/

# 495 . Kak Tiha --> http://herba-tihara.blogspot.com/

# 494 . Nadhirah --> http://nadhirah-jr.blogspot.com/

# 493 . Kak Amanda Suria --> http://suriaamanda.blogspot.com/

# 492 . Amirah Marliza merangkap classmate saya --> http://miramarliza.blogspot.com/

# 490 . AkmaCheWan  --> http://akusentuhatimu.blogspot.com/

P/s:  Buat masa ni ucapan terima kasih je yang dapat diberikan kepada anda semua..# cewahh ayat tak boleh nak poyo sangat eh ibah! In sha allah kalau rezeki banyak kita akan buat jugak GA ataupun contest eh eh :D  kalau ade contest kat My Diaries Panda ni.. korang nak join tak?! 

HADIAH?? 
ehh mesti lahh ade hadiahh.. gile takde.. hehehe :D

k bai korang. assalamualaikum..daaaa~ selamat berbloging yea!



Monday, 4 February 2013

Thank you for the memories bestfriend :)

Assalammualaikum bloggers ... 


Subbahanallah! Cantiknya permandangan matahari terbenam dari tepi Pantai Minyak Beku, Batu Pahat.


    Hari sabtu lepas waeda dan dekda datang BP.. Memula rancangan nye diorang nak datang hari jumaat tapi disebabkan dekda ade hal.. diorang gerak lah dari jb hari sabtu.. huu. takpelah korang asalkan korang datang jugak akhirnya.. korang nak tau tak? suka sangat kite bila dgr korang nak dtg jumpa kite?? huhu. gila tak suke.. 

  
Awak! tenkiu untuk hadiah konvo kite ! aritu awak x sempat nak bagi kan? haa laa ni baru kite jumpa.. awak bagi kite.. thanks waeda.. 


    Masa kita makan mee kari dengan awak , abah dan dekda.. awak ade cakap kita dah lama tak jumpa. err, mmg lama kan! tak salah kite akhir kite jumpa aritu masa besday dekda kan awak?  huhu.. dan akhirnya hari sabtu tu lah kite jumpe awak n dekda..  Hari hari kite sentiasa diisi dengan aktiviti kan.. huhu.. Petang sabtu tu kite gi minyak beku, alahai.. bila sampai sana.. teringat lak masa kite pegi dengan Din, Aril, Hal dan Nina .. kat sana dah banyak jugak la perubahan kite tengok.. dulu takde tempat duduk2 tepi pantai tu.. sekarang dah boleh dah orang duduk2 sambil tengok matahari terbenam. cantik :) 


Bila kite ingat balik kan macam mana kite boleh kenal awak waeda, serius kita tak percaya yang kita kenal awak hanya dengan melalui blog dan lepas tu kita jumpa masa sem akhir diploma.. dan kita percaya, semua yg terjadi adalah takdir Allah :)) 


Mereka kawan-kawan saya. Hari ni dan malam ni kite kene lah tido sorang2 semula, sebab awak dengan dekda dah balik JB .. kalau tak memalam camnie lah kita tengok cite hantu, main saidina, bercerita dalam gelap sesama sampai  tido pukul 4 pagi pon takpe kan! 


okay.. saya tak tau nak cerita ape lagi. SZ cakap saya dah betul2 nampak berisi  * err mati macam gini nak turunkan berat badan. Tahu tak banyak2 bende yg kite tak suka adalah berlari ! oke bai.