Followers

Wednesday, 10 October 2012

Dear Awak. Ye Awak! :)

Assalammualaikum bloggers,

Dah lame cik ibah tak update belog kan. Bukan ape u ollss. Cik ibah sibuk dengan esaimen and peresentation. Huhu. Doakan Cik ibah ye korang. :)

jeng jeng jeng. Maafkan saya. Maafkan saya. Sebenarnya kite ni bukan Cik Ibah panda. Iaitu tuan punya belog ni. Tapi kite ni sebenarnya Cik Tetra. heee. Kawan baik beliau. heeee. Ibah. Jangan marah kite hacked blog awak nii. Eh mana ade kite hacked. Kan kite berdua tau password belog masing. Awak tau password kite n kita tau password awak. And kite brdua dah kasi permission kan nak Post kat belog bile mase je kite nak. Heeee.

Ibahhh! kite rindu awak! awak faham tak! faham tak ? faham tak? hew hew hew. Hope awak kat segamat tu baik2 and sihat sentiasa. Kite kat puncak ni alhamdulillah sihat2 sejahtera. Heeeee. Awak kat segamat tuu janganlah stress stress ye! biase la tu budak degree kan. Banyak esaimen, banyak presentation. Article review lagi kan? Eh. Hehe.

walaupun jauh. Don't worry. Kan ade Skype, ade twitter ade facebook ade Whatsapp. Alaaa whatsapp kite belum install lagi kat hp ni. Sadissss. rindu nak whatsapp dengan awak! Eh. :D

Nak cakap ni. Rindu nak makan tenghari dengan awak! rindu nak study dgn awak! rindu nak bergosip dengan awak! rindu nak minum air susu gune cawan yg sama dgn awak! rindu nak baring atas katil lepas tu nyanyi sama sama. Rindu nak makan Ayam Uncle Bob dengan awak! Rindu nak Outing dengan awak! Rindu nak Makan cendol sesama. Rindu nak beli roti bakar awak! rindu nak jadi mak tiri. Rindu nak jerit kat awak! rindu nak suruh awak teman kite pergi toilet! rindu nak masak kat pantry sesama! rindu lah semua! Faham tak? huhu. baii.

Awak! Do your best okeh utk degree. Dekan tau sem ni! kite sama2 berusaha untuk dekan okey. Jangan risau Din awak tu dengan kite takkan lupakan awak! dun worry. *fliphair* heeee. Okaylah awak! kite nak siap2 ni jap lagi pukul 5 ade kelas Cataloging. Omo! malasnya nak pergi kelas pukul 5. Eh. bye awak! jangan marah kite bukak belog awak! hehe. 


CikTetraAwesomeMuch.
Nur Wahidah Mohammad
4.13PM
Rabu