Followers

Saturday, 25 August 2012

What we did during Hari Raya '12 .

Assalamualaikum w.b.t ..

Alhamdulillah, akhirnya dapat la ibah menulis di dalam diari secara online ini . ya allah, terima kasih sebab berikan ibah waktu untuk menulis. Sebenarnya dah lama nak tulis, tapi tak tertulis. kesiaann kan. blog ibah ni dah lama dah x bersentuh oleh tuan die ni.. huu.. kalau lah manusia.. dah lama die merajuk kan? 

Sebelum balik pekan nenas, sebelum raya aritu.
. Mama abah dan ibah sempat menziarah pusara kakak . 
gambar ni ibah akan simpan sekiranya ibah rindu kan akak .. 
al -fatihah buat Noor Aisyah Binti A. Latif. 
Syawal Ke - Enam 2012 genap dah 2 tahun kakak pergi. 

Dan Hari raya tahun ini, tambah lah seorang . kakak ipar ibah sempat beraya bersama kami :) 

ibah dah lama tak update.. ni yang banyak sangat nak bercerita sampai tak tau nak tulis ape.. aish.. dalam keta aritu dah terpikir dah nak tulis ape.. ni dah depan lappy tak tau nak tulis ape.. 


okeh. hampir telupa, kalau hari raya, keluarga ibah mesti buat bende alah ini. haa, kalau yang dah tau taulahh. ini namanya BURASAK :)  fyi, ibah sebenarnya ade kacukan bugis. Abah yang bugis, ibah tumpang je darah die. hehe. Mama pulak darah jawa + melayu. jadi, bile dicampurkan ibah ade BUGIS, JAWA, dan MELAYU lahh. hehe.. ohsem :D 

Raya tahun ini, ntah kenape ibah rasa tak lengkap. mungkin sebab Syonon takde -.- 
takpelah syonon, insyaallah dibot dan syonon beraya bersama ye tahun depan.. 


Buat waeda, terima kasih awak. sebab selalu ingat ibah.. kite pon rindu awak. awak , sekiranya kite tak sms awak. awak jngan amek hati tau.. tak semestinya kita tak sms awak. kita tak ingat awak. tak sayang awak. ye. ye :D 

Buat Syana noriza, akak sayang zana! :) miss u a lot ! Allah je tahu . akak sayang zana banyak mana.. 

Buat si dia, kita sayang awak kerana Allah juga .. awak, moga2 raya kali ni penuh makna buat family awak dan buat family kita. Halalkan makan minum kita . sekiranya kite termakan terminum ape yang awak belanja untuk kita selama ni.. 
 sebenarnya kita rindu awak. #EH. hee. sory ..  Lots of love from ibah awak :) 



P/s: ibah tak pernah lupakan kawan-kawan yang hadir dalam hidup ibah setiap saat.
 bagi yang membaca. ibah sedang merindukan awak semua :')    
buat kawan yang berusaha melupakan ibah,  ibah selalu berusaha membaiki hubungan kita. 
Allah je yang tahu perasaan ibah sekarang ni. 

ALHAMDULILLAH.. Allah sedang memberi kasih sayang kepada keluarga ku . 
T  E  R  I  M  A       K  A  S  I  H 
Y A    A L L A H ...