Followers

Friday, 22 June 2012

Segmen Hujung Minggu : Aku Follow Kau Follow

Assalamualaikum w.b.t ...

Kalau awak nak join. awak sila-sila lahh klik banner di atas tu ye :D heee... 


P/S: Hazfee .. Hahaha!  ibah memang suke join segmen orang.. PEACE!

Wednesday, 20 June 2012

Segmen : Team Follow Back by AmerCorner

Assalamualaikum w.b.t ...

-----
# EH! segmen! amer corner lagii lah! ehee :)

Sila - sila lahh klik gambar ini ye ..

-Segmen ini khas untuk mereka yang serious follow balik- 

betul laa. ibah serius nii -.- . tuuu, tengok tak follower ibah.. sadisss betul.. alaaa ciput jee..baru bape. 

errr, kene sebut ke bilangan follower! haha. *maluu lahh, sambil tutup mata.. 
follower ibah baruu 42O ORANG. aisehmenn. kengkawan semua dah beribu riban. ibah je hah baru ratus2. haha.. siaannn~

P/S: Hamboiii, ada hadiah saguhati kot! hehe.. Ohsem lahh mer! i follow!


Segmen : Smart Blogger Award June Season by Cik Yuyu :)

Assalamualaikum w.b.t ...

Hari ni ibah di tag oleh kawan seblog ibah ni haa. Amercorner. tenkiu eh amer :) haha  

 Sila sila lahh klik di banner yang cantikk tuu :) by cik Yuyu . 

Tarikh Luput : 30 JUNE 2012


wahh, buat pertama kali nye cik yuyu ni buat segmen eh? ehhh, ibah memang suke join contest/ segmen / giveaway orang ni.. so, ibah join cik yuyu punya segmen buat kali pertama! ehehe! suka tak suka tak?! 
* sambil buat muke eksaited!

--------

 Tulis SATU je sebab kenapa blog korang mesti dapat Smart Blogger Award ?? 
 Disebabkan ibah suke warna hijau, blog ibah pun warna Hijau lah. nak nampak lagi SMART ade PANDA diatas header tuu :) hee 

 --------
# eh ! Cik Yuyu suke MERAH JAMBU ehhh? patut lahh semua wane pink! heee :) chantek!

Tag 5 rakan blogger anda yang lain (pastikan mereka tahu tau!!)


 P/s: Moga - moga hari anda bahagia yee :) heee~



Saturday, 16 June 2012

Terima kasih AmerCorner :)

Assalamualaikum .

Haha :D lawak la amer.

---

----

Taadaaa! hadiah tu memang betul lahh dah sampai depan pintu umah ibah ! hehehe ^^,

btw, ibah saaaangaaat terharu bile terima hadiah ni.. dari Kuching, Sarawak terus ke Batu Pahat, Johor.


Sampul tu nampak cantik laa. sebab warna hijau. hehehe :) pandai amer pilih ek. macam wane blog ibah ni HIJAU ajee ..



P/s: Kalau macam ni lahh kan, lepas ni ibah mesti juin semua 
GIVEAWAY dari Mohd Hamirrahman Bin Jaya :) a.k.a Amer . hahaha..